tvåtimmarN'

Hej hej, är hemma på tvåtiMmarN' och kokar makaroner, broccoli och ett ägg i samma gryta, om det blir bra återstår att se.

Nähä, nu kan jag visst inte lägga upp youtube-klipp. jippi.

 

Hej och hå!

 

 

 


Hej!

Nyss hemkommen från skolan, har inget att säga. Fick se häftena till NP svenska, eld och lågor var temat. eeeh. jaaa. hej då!

Opps!

Haha, jag sommnade 20.00 igår kväll med datan på :P Nu har jag ändå försovit mig *suck* Men när ändå datan var på kunde jag ju skriva lite.
Idag är det slöjd! Och jag ska äntligen börja på hundkojan! :D
Ha det bäst!

Hola guapos!

Har inte uppdaterat alls på ett år. Typ. Pero estoy bien (google translate is your friend). Saken är den (haha, shit vilket mobbat uttryck) att jag kämpar på lite med skolan. Vi har haft två läxförhör i so denna veckan, och ett till väntar. Eh? Ja, tre på en vecka. Om samma sak. Fattar inte heller grejen med det. Fast egentligen är det inte så mycket som händer. Men jag är ju lite seg också. Nu ska jag snart börja skriva om växthuseffekten. När man är klar med sitt arbete får man ledigt alla resterande no-lektioner. Låter det inte superbra eller? Jo, speciellt med tanke på att sista lektionen på fredagseftermiddagarna är no, och på torsdagen har vi no innan en två timmar lång rast.

 

Titta vad jag hittade i söndags! Varje gång jag tvättar håret finner jag fler. Skumt.


Kamera klur...

Kan ni rekommendera lite olika kameror under 5000? System som kan filma med högkvalitet och ta klara bilder även fast det är lite rörelse liksom.
Jag är väldigt inne på Nikon d3100 är det nån som kan argumentera för och emot :P
Eller ge andra förslag? :D
Jag o Bekka är hemma på hålis nu hemma hos mig.
Det är mycket i skolan nu så ni får stå ut med bara 2-3 inlägg om dagen...Ni vet när man väl sätter på datorn är det mycket som lockar mer än läxor&prov pluggning så jag brukar försöka att inte sätta på datorn så ofta just nu...
OM NI GER FÖRSLAG PÅ OLIKA KAMEROR SOM NI TYCKER ÄR BRA ELLER REKOMMENDERAR NIKON D3100 SÅ KANSKE JAG KOMMER TILL SKOTT OCH KÖPER EN SNART! OCH DET BETYDER JU MERA BILDER TILL BLOGGEN! :D.

:8-)

Hej Hopp!
Nu sitter vi här. Jag på datapallen och Bekka i sängen. Hon är sur :(
Igår hade vi 17 sidvisningar! Tack alla (;
Om nån timma beger vi oss till Miiiiiiiiiiiiiniiiiiiiiiiiiiiorerna som vanligt :) Vet inte vad vi ska göra, men förra veckan gjorde vi ju "tofsar" sånna som Maria Montazami har hundratals av.

FFFFFFEEEEEEEEEEEEEEEETT!

Okej, jag ska sluta med failblog och daily haha bilder...
Eller vill ni se mer? :D :*

Godmorgon!

Hejsan hejsan!
Detta är ett tidsinställt inlägg bara så ni vet...
Jag har sagt att jag älskar vintern och det gör jag men samtidigt längtar jag liiite efter sommaren med. Satt precis och kollade igenom lite sommarbilder:
2009.
Jahapp...Där slutade uppladdaren att fungerna, igen. Ni fick iaf se en bild :P
Men ha en bra dag! Höres i eftermiddag :D

Mera Rambo!

Man kan ju inte få nog!
Söta Rambo och lite mindre söta jag ^^
Syskon mys <3
Gulleplutten! Han passar för sitt namn. Han bet Elin men det var bara en olyckshändelse. Han satt och knapra på ett ben i Elins knä sen föll benet ner på golvet också skulle Elin plocka upp det men då trodde han att hon tog det... Lite träning ska det minsann bli när han kommer hem. För längesen såg jag på animalplanet när de "uppfostrade" vanvårdade hundar. Då hade dom en fejkhand på en pinne och övade på att ta bort maten. Efter x antal "lektioner" var det bättre...
Han har nog ett litet humör. Men matten tog tag han i nackskinnet så fort han gjorde nåt. Hon sa också att dom inte hade varit hur stränga som helst med vissa saker mer neutral eftersom hon ville att köparen skulle kunna forma den. Jag tror jag håller med faktiskt (:
Nu ska jag plugga NO har prov tills på tisdag och jag har knappt inte övat alls mycket! :O
Ha det bäst!

Mästerfotografen

Med inspiration härifrån. HAHAHAHA. Jag försökte alltså fota en tomat, och sen blev allt helt grått, så jag målade om allt i gimp. Men sen ser det ut som om bakgrunden är gjord i paint istället. HAHAHA.

 

När jag vässar pennor, så vässar jag rejält.

 

Asså, Edward är en vampyr, men titta lite på denna bilden. Passar han inte bättre som spöke?


Och Cec, du kan ju sköta allt vad det gäller kommentarer själv då, om du nu tycker det är så roligt. I min webbläsare kan jag inte godkänna, och jag pallar inte gå in på en annan hela tiden?


Annars så

Annars så åkte Jag och Bekka skridskor i ishallen, det var kul! Fast hon gillade inte att jag bara åkte runt-runt hela tiden (; En sak som jag tyckte var jätterolig var att Rebecka hade fått med sig två olika skridskor alltså en stor och en liten två olika modeller :P Dock tyckte inte hon det var så kul...Men hennes pappa kom och lämnade en skridsko så när vi gick hem bar hon på 3 skridskor! Kul eller?
När vi kom hem bakade jag goda hallon-citron muffins! Ska ta med dom till uppfödaren som vi ska till såfort mamma kommer hem från kyrkan & kyrkkaffet som alltid tar en evighet! :P
Bilder på muffinsen och Rambo och hans syskon kommer ieftermiddag/ikväll!
Nu ska jag fortsätta städa mitt rum. Det går skitsakta...Vet inte var jag ska lägga vissa saker osv.
Gjorde en låtlista på youtube att ha när jag städar. Yesterday är bara med för att vi ska kunna den utantill (musik uppgift) Annars brukar jag inte lyssna på beatels :P
Min Låtlista! ←Länk alltså.
Shasha!

Kommentarer...

Bekka vi ska visst godkänna kommentarer, då kan man svara på dom och så har man mera kontroll!
Vad tycker ni läsare?

Onda Bekka

Nu är klockan 09:09. Om jag fortfarande hade varit 12 år, hade jag antagligen tänkt på en kompis. För hon sa alltid att någon tänkte på en när klockan hade samma siffror på timmarna och minuterna. Och då var jag alltid skitrolig och förstörde allt för henne. Men nu när jag tänker på det... så var jag faktiskt en elak jävel.

 

Cec, vi ska INTE godkänna kommentarer. Den där funktionen är till för mobbade människor. Och Foki.


Godnatt eller godmorgon för er som läser detta på morgonen!

Hej Tjockisar!
Vet ni? Imorgon ska jag och Bekka åka skridskor, men det har Bekka redan nämt så det vet ni ju redan.
Det börjar väll inte bli vår nu va? Det känns så...Fast oftast brukar det ju vara snö ända fram tills Mars. Ooooo det kan man kalla snödjup!
Helt appropå sådär tycker ni denna "barn"grind verkar bra? Och snygg?
PATRULL FAST Barngrind  Min. bredd: 72.1 cm Max. bredd: 110.9 cm Höjd: 75 cm  Måste ju ha en i min dörrpost så att inte Rambo kan smyga ut om nätterna...Man vet ju alldrig vad ett barn kan hitta på...
Nu ska jag fortsätta städa i nån timme. Sen ska jag gå och nana.
Förresten sprang 20 minuter på crosstrainern plus 10 miuter styrka ikväll!!! :D Måste bara skriva det så att man kan hålla motivationen uppe liksom (;
Ha det bäst!

DÖÖÖÖÖÖÖÖ

Känner mig ungefär som rubriken idag. Har en skitdålig daaaag. ÅÅÅH. Katjakaj och Bentebent- tavlan är klar. Blev det imorse.

 

SÅÅÅ. Imorgon ska jag plugga so, engelska, musik och rita klart min twilight-teckning (har ritat hela Bella, bara Edward kvar!). Och så ska jag måla, dammsuga rummet och byta lakan. Och så ska jag åka skridskor med Cec också.

 

När jag blir 18 ska jag förkorta mina tår. Punkt. Cec stöttar mig sjukt mycket. Inte. Puss, nu ska jag städa klart rummet.


Rambo!

Här är de första bilderna på Rambo. Idag var vi bara och kikade in hos uppfödaren i en minut för att få reda på vilket foder de hade. Medans mamma stod och pratade passade vi på att ta bilderna ^^ (ursäkta kvaliten)
Rambo, Jag & Elin :)
Rambos underbara ansikte :)
Idag var vi ju då alltså på Ullared/Gekås. Köpte en massa hundgrejer, eller inte så himla mycket. Lite leksaker, koppel, sele (istället för koppelhalsband) shampoo, 14 kilo foder, 2 kilo belöningsgodis och lite annat...
Till mig köpte jag:
Oversizetröja markeringspennor, NY SKOLVÄSKA!!!, sov gott skylt att ha ovanför sängen, 2 jättesnygga ljushållare, kofta, och tshirt med rosor.
Sen köpte jag givetvis lite shampoo&balsam mm men det behöver ni inte se, haha.
Hoppas ni haft en lika händelserik dag som jag!
Många kramar Cecilia!

God Helg!

Så brukar man kanske säga på julen, men jag säger det nu iallafall.
Just nu är jag förmodligen hos Hunduppfödarna eller påväg till Ullared, vet inte tidsplanerna riktigt :P.
Ursäkta om det har blivit många "tråkiga" inlägg och mycket om Rambo. Men det är ju precis som att skaffa barn, den kommer ju leva i ca 10-15 år! Precis som alla föreldrar som förlorar sina barn pga mopedolyckor eller nåt.
Och om man är gravid skulle det ju kanske vara konstigt att inte skriva om det?
Hahahaa.
mmmmmmmmmmm.
En ko gick på ängen, kon var på ängen"En ko gick på ängen kon var påängen" Gilla hemskt gärna min facebooksida :)
Vi som älskar kakdeg :9"Vi som älskar kakdeg" Gärna denna med.
Att dammsuga upp maränger"Att dammsuga upp maränger" Denna också!
Har ni nångång provat? Jag och Bekka upptäckte att det var roligt en gång när vi hade haft ett "kalas" och det låg en massa maränger på golvet...
Tack för att ni gillar mina sidor! (;
PERVERST!
epic fail photos - Autocorrect Texting FAILMen det som skrev det verkar lite kul, hihi^^


Till: Mamma
Sms: Jag får panik! Jag är på toa och ska spola ner min tampong men den åker inte ner! Vad ska jag ta mig till!?
Svar: Haha, det har hänt samma sak för mig. Jag la en massa papper över och sprang därifrån! Ses ikväll, kram

Förklaring: Vattnet i toaletten hade tagit slut eller något, vilken osis. Sen skulle det inte till mamma heller utan till min bästa kompis men ja, det verkar ju ha hänt alla :)

Felsms.com

Kram på er allihopa förrutom Alfrid.

Bilpool

(Eftersom jag idag har bestämt mig för att inte sitta vid datorn varken idag eller imorgon Lördag bunkrar jag nu upp med några tidsinställda inlägg.
Och det första "live" inlägget som kommer ska Rambo vara med i :D)

Car Pooling funny picture
Har alltid varit lite skeptisk till bilpooler...

Varning för snilligt inlägg.

epic fail photos - Children's Website Ad FAIL
Appråpå Barnreklam:
Häromdagen tittade jag på en amerikans dokumentär om barnreklam i USA.
Där sa dom att om ett barn har en inloggning på tex Nicelodeon får dom markera vad dom gillar och om dom är en kille eller tjej osv.
Beroende på de valen anpassas reklamen på sidan.
Det görs studier och stora forskningsarbeten om vad barn tittar på/lägger märke till i olika åldrar. Jämför reklam för småbarnsleksaker (2-4 år) och sedan reklam för lite äldre barn. Stor skillnad fakriskt!
Igårkväll sa Fingal min lillebror såhär när han satt och tittade på CartoonNetwork
"Måste dom kriga så mycket i alla program?"
Hur sött är inte det att säga när man är 6,5 år? Snacka om ett ohjärntvättat barn. Trots flera timmar tv i veckan, tyvärr.
Härom

Aww&WTF??????

Your Hole funny picture
WTF? Nästan bokstavligt.

Torsdagen den 20 Januari 2011

HejHopp alla vakna!
Idag har jag hunnit med mycket!!! Eftersom ni inte är så "jätteförtjusta" i mina dagar tänkte jag bara skriva att jag "sprang" på våran crosstrainer i 20 minuter ikväll. Svetten rann, och nu känner jag mig duktig. Igårkväll sprang jag 10 minuter, hehe. Plus att idag gick jag längst ner i sörgården, fram&tillbaka med chica.
Bra vardags motion kallar jag det. Mer lär det ju bli! :D
Lilla RAMBO <3
Plus att vi köpte lite godis, hundben och tuggleksaker...På lördag ska vi hälsa på Rambo och hans syskon. Sedan direkt efter blir det av till ullared...
Innan vi gick till gymnasiet idag var både jag och Bekka dö nervösa. DÖ NERVÖSA! Jag kissade nästan på mig när jag sprang in på toan. Men jag gjorde som tur inte det.
Annars är det läggdags nu kanske vi ska säga godnatt och hejdå.
-Godnatt och hejdå!

Syskon ya no

Syster: Hej hej, vill du ha två 400 ml´s flaskor handkräm? Jag tycker de luktar konstigt.

 

 

Bror: När jag säger I love you till mamma, svarar hon I love you toe. Vad menar hon då? Jag älskar dig tå?

 

Mina syskon är jävligt bra ibland.


Ah

Och på tal om min extremt konstnärliga sida (förra inlägget) så här ritar jag. Hoppas inte eran dator dör av fulighet nu.

 

Klicka på egen risk.


Konst(närl)igt

Nu har jag varit och besökt gymnasiet, estetiska programmet, bild och form (och jobbat, men w/e). Jag trodde vi skulle sitta runt ett bord och gå igenom typ allt som skulle vara på schemat, och gå igenom fördjupningar osv. Men NÄ. Vi skulle måla på glas. Det var jag och två andra tjejer. De var helt jättekonstnärliga, och där satt jag och målade små vita prickar. Kul.

 

Sen hade jag klasströjan också, det står "Man glömmer aldrig en Klass Kompis" typ, alla bah "Man glömmer aldrig en kk, hahahaha fnisssss" när man gick förbi på rundturerna och bajs. ÅH, vad pinsamt det var, haha. Och dessutom är jag ganska socialt inkompetent, och de andra typ pratade och massa bajs. Och nu känner jag för att välja något annat, men jag kan seriöst inte tänka mig någon annan linje.

 

No-provet gick ok. Jag vet att ni bryr er.

 

Hej och hå!


...

Hon är vigare än jag. Känns bra.


Hej hej!

Här har vi ett tidsinställt inlägg från Bekka.

 

Just nu är jag antaligen och hälsar på på gymnasiet, sedan ska jag jobba. Sen på kvällen ska jag på teater. Och jag orkar inte riktigt, men sen blir det helg och alla blir klada hestar. Mm, tänkte bara uppdatera lite. Cecilia uppdaterar ju som om hon hade en pistol mot huvudet. Men nej, hon har bara durkslag.

 

Väldigt fint inlägg. Lev med det.

 

Hej och hå!


In this funny little world...

In this funny little world av Alexander Rybak är väldigt skön att lyssna på innan man stänger av datorn.
Jag har lyssnat på Alexander lite smått enda sedan melodifestivalen.
epic fail photos - They had a dream: of multi-colored berber carpetingAwww...
Nu har jag förmodligen just slutat No:n och är nervös inför gymnasiebesöket...Tror jag ska kolla närmre på teknik, men isåfall kommer jag behöva hjälp med matten. Eller resturang&livsmedel?, Samhäll?
Asså jag gillar SO, HK, och teknik. Ingen bra mix :/

Bilden säger allt...

Morgonar är verkligen mysiga ibland! Speciellt på sommaren. Ellerhur?
Det var allt jag ville säga nu ska jag rusa iväg till skolan. Gjorde precis ett tidsinställt inlägg som kommer upp kl 10:00...Ha en bra dag önskar jag dig!

Lika snabb som Peter Harrysson

Det över det blå strecket skrev Cecilia, det under skrev jag. Ni måste tro att jag är världsbäst på idrott nu. Absolut. Fast det gör inte så mycket. För nu när jag skrivit detta inlägget tror ni att jag är skitbäst igen.


WIHOOOO

Ni kan fråga mig precis om vilken storlek cylindrarna i bränslestavarna i ett kärnkraftvärk har. FÖR JAG KAN DET! Ni kan fråga mig om allt sånt, för jag kan det! Kommer säkert glömma allt till imorgon, men w/e. Okej, tänkte att ni ville veta.

 

Här är en bild på mig framför typ en jättekänd bro eller nåt. Jag vet inte vad den är känd för, men typ coolt då. Jag var 12 år på bilden, men skulle fylla 13 efter en vecka. MEN SERIÖST NU, TITTA PÅ MINEN. HAHAHAHA. Top model nästa.

 

Tänkte att ni ville se.


Rambo!

Snart är vi 6 i familjen!
Kan inte vänta!
Christer (den ena av uppfödarna) var fortfarande sjuk, men idag hade han fått pencilin. Vi ska komma till dom i helgen...Kan ju inte vänta? haha.
Som sagt så har vi mycket att plugga till så jag hinner inte skriva så vidare mycket mer än detta :/
Durkslagen, jag kan inte sluta skratta.
P.s I helgen ska ni få en bild av Rambo för då har Lillasysters kamera kommit tillbaka hit. Den har liksom varit lite på villovägar.
Kram&Godnatt!

DÖ JÄVLA ATOMER OCH RADIOAKTIVITETER OCH BAJS

Tänkte bara säga att jag har no-prov imorgon. Om det är någon som vet hur man fuskar på ett bra sätt, så är jag öppen för förslag. Ne, man ska inte fuska. Tänk om man blir påkommen! Då är det ju bye bye MVG direkt juuue.

 

Jag hade gärna suttit här och skrivit om hur brocooli ser ut som träd, och varför man säger snorhalt när snor inte är halt, men jag måste helt enkelt prioritera skolan lite. Idag och imorgon, för till fredag har jag en stor engelskuppgift också. Men till helgen blir det nog bättre. Cec har det likadant, om alla tre läsare undrar alltså (varav två av dem är oss själva).

 

Men nu ska jag gå och läsa på om kol-14 metoden, eller kanske atomklyvning/fission, vem vet?

 

Hej och hå!


Blondinbekka

Wh0t? Vi har inga gemensamma vänner eller något alls juuuu! Och vad är grejen med att killar (män ibland) från området vid mellanöstern lägger till en på facebook hela tiden? Eller hela tiden var nog en överdrift, men det har ju hänt flera gånger liksom. Det läskiga är att man oftast har typ 5 gemensamma vänner. Blonda. Unga. Tjejer. Och då blir jag lite skrämd. Jag är ju brunett.


Ніца!

Idag åkte vi skridskor på idrotten. Det var jättekul! Fast jag fick en massa kramp i fötterna liksom :/ men det gick över så fort jag satte mig ner...
Rebecka var mycket bättre än vad jag trodde. På lördag planerar vi att åka på allmän åkning. Det ser vi fram emot!
Efter idrotten vart det slöjd. Jag började rita hundsängen jag ska göra. Letar efter snygga knoppar och fötter till den.
(Ska nämligen ha lådor under sängen)
Jag ville inte ha vanlig spånskiva för jag tänkte betsa den i mörkbrun.
Har iallafall hittat snygga knoppar från indiska? Vad tycks?
Här tänkte jag haft en skiss jag gjorde lite snabbt i  paint. Men som vanligt kan man inte ladda upp bilder!
När mamma kommer hem ska hon ringa till uppfödaren så vi kanske kan komma och hälsa på dom :)
Har så mycket frågor jag vill fråga dom. Och sen ska det bli kul att se vilken av de tre valparna vi ska välja!
Annars är det No som står på schemat hhhheeeeeeeeeeellllllllllaaaaaaaa kvällen :( Ska också kolla vilka gymnasieprogram som finns i Gislaveds Gymnasium, hehe.
Kram!

Bambi på hal is.

Kom igen Bekka, blogga nu då!


Idag var det skridskor på idrotten. Jag lärde mig nästan att stanna. Nu ska jag sätta mig med fysiken och läsa lite om atomklyvningar. Bara för att det är så intressant.

 

Hej och hå!


Valp funderingar.

Jag är NERVÖS jag får fjärilar i magen.
Det ska bli så spännande.
Men det är också skrämmande.
Tänk om den äter en legobit?
Får den äta äpple?
Vad händer om den "råkar" äta en chokladsmula som ligger på golvet?
Den närmaste vetrinären ligger iaf nån timma bort...
Kommer den vara glad, pigg och mysig?
Eller kommer den bli en riktig jobbig bråkstake?
Jag är rädd för att det kommer bli krångligt att uppfostra den.
Så många olika viljor liksom...
Ingen i familjen har haft hund innan.
Jag vill att det ska bli min.
Jag undrar om det blir Ronja.
Uppfödaren hade tänkt att ha henne till avel.
Annars så blir det Rocky eller Rambo.
Dom går lika bra.
Vill helst ha en tjej.
(Även om dom löper)
Det skulle ju kännas konstigt att ha en tofs i luggen på en kille?
På slöjden ska jag göra en hundbädd.
Hur stor ska den vara förresten?
Jag har skitmånga frågor.
Det mesta kan jag nog svara på själv egentligen.
(google)
Till våren när snön är borta ska jag ta och social träna den.
Låta den springa brevid cycklen.
Cycka med den i cyckelkorgen.
Åka buss med den.
Bada i sjön.
Först måste man öva på att den ska lyda.
Alla hundar jag rastat har alltid gått före.
Vissa har verkligen dagit i kopplet, så att de nästan strypt sig själva.
I en av alla böcker jag lånat läste jag att man kan lära hunden att gå brevid en själv.
Helt allvarligt, det hade jag faktiskt inte tänkt på?
Men det är något jag absolut ska försöka lära min blivande aprikos.
Om ni läst detta inlägg har ni varit duktiga.
Ni var aldrig tvungna.
Men jag ville skriva av mig...
Vi kommer nog åka till uppfödaren denna vecka eller i helgen.
När vi ringde i måndags hade gubben/mannen influensa.
Asså tänk VI SKA SKAFFA HUND!!!!!!!!!!!!!!!!!
HELT UNBELIEVABLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Det jag önskat i hela mitt liv ska bli sanning?

MorsningKorsning

Ville bara säga GODMORGON!
Känner du för att gå tillbaks till sängen igen? Då kan vi slå vad om att jag också gör det! Yawn!
Have a nice day!♥

02:00

Fan vad coolt att låtsas skriva inlägg mitt i natten!

Tengo aburrido

Åh, vad jag älskar vissa sorters skämt. Vi kör fem stycken!

 

 

Snickaren på våning fem upptäckte att han hade glömt sågen längst ner. Han försökte ropa på sin kollega på våning ett, men avståndet var för stort. Han pekade på sig själv (jag), nöp ihop med benen och vred sig (behöver), drog armen fram och tillbaka (såg).

Kollegan på våning ett nickade och började runka. Snickaren på våning fem blev förbannad och sprang nedför trappan.

-Vafan är du dum?! Jag ville bara ha en såg!
-Ja, jag förstod det. Jag försökte bara berätta att jag kommer snart!

 

 

Den 75-årige pensionerade kyrkoherden var på sin årliga hälsoundersökning. Alla tester kom tillbaka med normala resultat och doktorn gick igenom dem tillsammans med honom.
- Ja du Johan, allt ser bra ut fysiskt. Hur har du det mentalt och känslomässigt? Är du lugn och nöjd med dig själv. Och hur har du det med tron nuförtiden?
- Gud och jag har en väldigt fin relation. Han vet att jag ser dåligt nu för tiden, så han har fixat så att när jag går upp mitt i natten till toaletten så: Poff! — tänds ljuset! Och när jag har kissat klart så: Poff! — slocknar det igen!
- Fantastiskt! Det låter ju väldigt bra, sa doktorn.
Några dagar senare ringer han till Johans fru:
- Goddag Anna. Johan har verkligt fina värden och verkar må bra på alla sätt. Anledningen till att jag ringer är hans relation till Gud. Är det verkligen sant att när han går upp för att göra sina behov på natten så - Poff! - så tänds ljuset på toaletten och när han är klar så - Poff! - släcks det igen?
Johans fru suckade:
- Den gamla token. Han har börjat pissa i kylskåpet igen!

(angående kiss och kylskåp har jag också en historia, men den håller jag nog för mig själv...)

 

Gubben och gumman hade sex, då det ringde på dörren.
Gumman sa:
- De ring på döra!
Gubben drog ut sin penis en stund och fortsatte sedan.
Gumman sa igen:
- DE RING PÅ DÖRA!
Gubben verkar inte vilja höra, utan drar ut den igen och fortsätter sedan i lugnt tempo. Då skriker gumman för allt hon är värd:
- DE RING PÅ DÖRA!
Gubben svarar då:
- Jaha, jag trodde du sa: den gled in i röva!


När husläkaren hade telefontid så ringde en kvinna upp till vårdcentralen.
- Min man är så förkyld. Vad ska han göra för att må bättre?
- Han ska dricka mycket och vila.
- Jaså. Det är precis det han brukar göra

 

Hakon åkte buss. Vid flera tillfällen kastade han upp sitt emaljöga i luften, för att sedan fånga det och skaka på huvudet. En annan av passagerarna frågade:
- Varför gör dus å?
- Jag bara tittar efter om det finn platser längre bak!


Gudrun Schyman hade antagligen slitit av sig håret om hon hade hört vissa av dessa skämt. Meeen, jag är ju lite speciell. Eller är det hon? Frågan återstår.

Hej och hå!


Te och denna dagen.

På sista tiden har jag blivit helt beroende av te. Har dock bara en sort. Dom flesta tycker att denna är äcklig/smakar illa, men jag tycker den är okej och man blir lite piggare av den med...Känns det som.
Denna är det iaf.
Spelade "the entertainer" på pianolektionen idag. Det ska bli kul när man KAN den men just nu är den tråkig att spela. Ungefär.
Idag har jag varit...TRÖÖÖÖÖT! Först var det svenska, sen no och dom två lektionerna var helt OK. Innan lunch var det Matte och OMG. Jag verkligen Ogillar matte, megamycket. Och så blir man alltid trött på matten?
Efter matten var det maten. Jag och Bekka satt på biblioteket och typ (jag sov). Alltså vi åt inte dvs.
Sen var det So. Handlar om Amerikanska Inbördeskriget. Sådär kan man säga... Jag brukar gilla So annars.
Äntiligen fick man gå hem. Åt kotlett och potatis, lite rester sen igår. Bekka gick tillbaks till spanskan.
Jag kollade mail och bloggade mm.
Efterpianot stack vi till Mormor och Morfar. Köttfärslimpa, potatis, brunsås, koktamorötter, köttbullar& prinskorv. Det var vad mormor bjöd på :D (De två sistnämda var rester, men goooda rester)
Efter middagen var jag så trött så jag gick och la mig på mormor's säng. Mamma sa att jag sov i 2,5 timmar. Får väll se hur det blir med nattsömnen om nån timma. Men hoppas det inte blir nåt problem för jag är iallafall liiite sömnig nu...
Ursäkta men tjejen till vänster ser ut att ramla...Bilden togs på gisledagarna av nån på facebook :P Så det är inte jag som tagit bilden, bara så ni vet (;
Nu ska jag sluta babbla och packa skridskoväskan tills imorgon :D Älskar att åka skridskor!
Godnatt!

Intressant lixxhw.

Detta ska jag spendera kvällen med. Har redan spenderat stora delar av eftermiddagen med det. Och ja, det står Ulf på papprena, men jag heter Rebecka, jag lovar!

 

Så här glad är jag över det. (gammal bild, har tapetserat om nuuuuwh).

 

Och på tal om den där bilden. Några 100 meter efter den där ginger-incidenten, så sa någon "Men det finns ju sådana där glasögonstylister, så man får ju glasögon som passar". Gissa vem som känner sig träffad?

 

Hej och hå! Kärnfysik, here I come!


Awww...

Ett medelålders par från norra USA längtade en kall vinter till värmen och bestämde sig för att åka ner till Florida och bo på hotellet där de tillbringade bröllopsnatten tjugo år tidigare. 

Mannen hade en längre ledighet och åkte därför ner en dag i förväg. När han checkade in upptäckte han att hotellrummet hade en dator och beslutade sig för att skicka ett mejl till hustrun. Han missade dock en bokstav i namnet. Mejlet hamnade hos en prästänka i Houston, som just hade kommit hem från makens begravning och skulle kolla om det kommit e-post med kondoleanser från släkt och vänner. 

Sonen fann henne avsvimmad vid datorn och läste på skärmen: Till: Min älskade hustru! Rubrik: Jag har kommit fram! Jag vet att du är förvånad över att höra ifrån mig. De har datorer här numera och man tillåts skicka mejl till sina nära och kära. Jag har just checkat in. Allt är förberett för din ankomst i morgon. Jag ser fram emot att träffa dig då. Hoppas din resa blir lika problemfri som min. PS. Det är verkligen hett här nere! DS

Ingefära

Bekka här!

En grej jag tycker är jätterolig är att cykla hem från skolan. Okej, det lät skumt. Men jag gillar verkligen att höra vad de andra på vägen säger.

 

Idag kallade en sjua (i think) en annan för ginger. (Trodde först han menade mig, tänkte att det inte var SÅ missfärgat, ehehehe). Och vad är egentligen grejen med det? Ginger alltså. Ginger betyder ingefära, och om man googlar på ingefära, så verkar de vara mer bruna.

Okej, nu googlade jag och blev lite ägd. Titta här. Men ändåååå. Och enligt google translate betyder det rödbrun färg på engelska. Varför inte kalla de för orange då? "HEJ ORANGE!" Ginger låter så kränkande på något sätt lixxhw.

 

Stolt ginger.

Stolt fd. ginger.


Hej&Hå!

Värst var deppig denna dag var. Men nu ska jag inte börja smitta av mig:
Tog denna för ett tag sedan när jag kollade på bolibompa med Lillebror♥
Erkänn? Rolig bild!
Nu måste jag öva lite på piano. Lektionen börjar vid 14.20.
Men ha det bra! Höres senare ikväll!

Tidsinställt

 

Haha, denna är skitkul. Vid denna tidpunkt har jag antagligen matematik. Det är mindre skitkul.

 

 

 

Åh, ljuva nostalgi!

 

Hej och hå!


Tidsinställt...

Asså vaf*n varför valde vi blogg.se? Det funkar ju alldrig att ladda upp bilder?!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sån jävla damp man får! Men det får väll blir roligt en annan gång istället...
Skriver ikväll :D
Efter skolan idag är det piano sen ska vi till mormor och morfar för att "dansa ut julen". Men jag tror inte att det blir något dansande...

Kamera?

Är uppe redan nu! Coolt! Neeej egentligen är det inte så bra för att jag inte kunde somna om...
Men nu är jag nyduschad och tänkte läsa Freeeeeeakkkkkkkkkky Green Eyes.
Igårkväll gjorde vi ju "tofsar" på miniorerna. Jag gjorde också två bara så ni vet.
Och jag ska skaffa kamera (vilken dag som helst...) Nån som kan tipsa om någon bra? Helst en som man kan filma med också (:
Är Nikon D3100 bra? Fick det tipset av en kompis nämligen.
Nikon D3100 + 18-55mm ObjektivDen verkat väldigt bra på beskrivningarna med :)
Ha en bra dag! Kram Cecilia♥

Montazami style

Tidsinställt inlägg, Bekka skriver!

 

Vi gjorde tofsar på miniorerna idag. Miniorerna är en barngrupp där typ 7-9åringar umgås på måndagseftermiddagarna. Jag och Cec har valt att vara hjälpledare där.

 

Min tofs! Och min finfina tapet också. Jag hade ingen aning om att det var New York egentligen, det var min 9åriga lillebror som berättade för mig att det var där Frihetsgudinnan befann sig. Meeen, det behöver ju ingen veta.

 

I alla fall så frågade ledaren (överledaren typ, jag och Cec är hjälpledare) om de inte hette något annat än tofsar. Då tog jag fram min extraordinärt roliga sida och svarade "Tazzels".


Ring ring, tystnaden är så total.

Var tvungen att fota på mobilen, för det gick inte att lägga in bilder helt pang poff :(

Detta är en ring gjort av små magnetkulor. Jag tycker den blev skitfin, men den åsikten delades inte med Cec. Alla kulor gick inte att sätta ihop, för de måste vara olikt laddade. Faaast, det visste ni nog redan.


MorsningFörmiddag!

Jaha då har ännu en ny dag att se fram emot startat!
Hoppas du kommer hitta på nåt kul efter skolan.
Just nu vill jag ha mera kalle! Minusgrader kom tillbaka? :(
Ogillar starkt tö. Antligen ska det vara -5 eller +25 inget mitt emellan. Men Moder Vår och Fader Höst är ju inget att förakta.
Väder kan vara förvirrande ibland ;/
Hej Växthus effekt!
Nu har forskarna kommit fram till att Kudzubönan bidrar till "växthuseffekten" intressant...
Och ännu läskigare är att den har lättare för att växa dessto mer avgase vi släpper ut på vår Jord♥.
I Amerikas sydstater har den verkligen blivit ett ogräs...
Så jag är glad att bo i sverige. Huamej (;
Växten kudzuböna, som här helt har vuxit över den ­övriga växtligheten, bidrar till ozonföroreningen.
Morväl!

Gå och lägg dig! (Men observera att du måste läsa detta först)

(Till Rebecka: Asså jag var ironisk med karisma saken! Daah (;)

Han tyvär inte göra ett inlägg tidigare än detta... Kom hem 20:15 då var det mitt i solsidan som man är tvungen att se på. Sen lite isbergsallad med kyckling.
Håret skulle tvättas och inpackas eftersom jag vanvårdat det ett tag. Hehe. Skrev inköpslista tills imorgon, borstade Fingals tänder och lite annat smått.
(Nu var Bekka snel och ändrade lite här)
Asså jag lyssnade/såg på en av deras uppträdanden på RawComedy as kuliga, haha.
Dom ser så roliga ut med. Värsta Coolingarna! :O
Hur fixar man in youtube klipp? I bloggplatsens sak kan man ju bara klicka på en skylt och så är det fixat?!
Nu hinner jag tyvärr inte skriva så mycket klockan har ju runnit iväg som vanligt... När jag blir äldre ska jag jobba nattskift! Herregud. Absolut.
Nattinatt! ♥ Morväl!
P.s Planer inför morgondagen: (Efter skolan)
Handla mat, vara ledare i miniorgruppen. Och eventuellt åka och se på pudelvalpar! Spänande :D
(Har gjort ett tidsinställt inlägg som kommer vid 10:00)


Ni bryr er.

Här har ni en bild på mig, Bekka heter jag. Fotogenisk och väldigt organiserad vad det gäller rummet mitt.

 

Fick precis detta sms från någon Marianne. Tyckte det var skitkul, jag vet liksom inte ens vad en prestigesadel är. Men det borde sitta på hästen, right?

 

Denna kväll skall spenderas med denna boken. Inte frivilligt, men vem fan läser engelska böcker om någon vid namn armhåla som gillar att gräva hål frivilligt lixxhw? Hade visst inte kommit så långt som jag trodde. ehehehehehehehhe

 

Och ang. förra inlägget. Cecilia författade det, hade aldrig kallat mig själv karismatisk!

 

Hej och hå!


Tjena alla IQ-Huvuden!

Nu har vi skapat en blogg. Jag, Cecilia och Bekka (Rebecka) som sitter brevid mig, i skrivande stund.

Vi har med ironi i varenda inlägg (kanske i varenda mening). Om ni tycker vi verkar tröga så är det bara våra skämt.

Annars gillar vi olika saker...Rebecka gillar att måla, rita, teckna. Call it what you wan't. :P

Jag gillar att plocka hundbajs och att spela piano.

Vi tar hand om miniorerna på måndagseftermiddagarna. På torsdagskvällarna spelar vi teater med andra lika karismatiska människor.

Till sommaren planerar vi att göra en cykelresa runt vättern. Eller nån annan lång tur.

Så var det skrivit och man måste ju hålla det man lovar ,hehehehehohe,ha

Aaa, så var det ja. Mer om oss kommer du förmodligen att få reda på genom att läsa bloggen.

Morväl!

 

 

 

 

 


RSS 2.0